Porin Nuorkauppakamari pokkasi palkintoja Keuruulla

Turvapaikan hakijoiden työelämäinfo toi Aktiivisin Vaikuttaja -palkinnon Poriin

Vuoden 2016 alussa Porin Nuorkauppakamari halusi vastata vaikeaan turvapaikanhakija-tilanteeseen ja kantaa kortensa kekoon järjestämällä turvapaikanhakijoille työelämäinfon, jonka tavoitteena oli auttaa sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan sekä kotoutumaan että hakemaan ja tekemään töitä Suomessa. Projekti pohjautui aitoon välittämiseen ja auttamiseen, ei vain hyväntekeväisyystoimintaan. Työelämäinfo järjestettiin Satarekry-messujen yhteydessä. Mukana toteuttamassa olivat SPR, SAMK, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Porin Yliopistokeskus, TE-palvelut, Satakunnan Osuuskauppa, Rock My Business ja Meca-Trade. Aktiivisin Vaikuttaja -palkinto myönnettiin Keuruulla Suomen Nuorkauppakamareiden C-alueen vuosikokouksessa lauantaina 18.3.

aktiivinen vaikuttaja 16

Vuoden Akateemikko -palkinto porilaiselle

Suomen Nuorkauppakamareiden C-alueen vuosikokouksesta Poriin kulkeutui myös yksilöpalkinto Vuoden Akateemikko, jonka sai Jani Wahlman, tunnettu porilainen nuorkauppakamarilainen. Janin kehittävä ote ja halukkuus oppia näkyi sekä aluetiedottajan virassa että kansallisella tasolla. Vuoden aikana Wahlman pääsi kouluttamaan isoillakin lavoilla, kouluttautui itse aktiivisesti sekä kehitti ennakkoluulottomasti nuorkauppakamaritoimintaa eteenpäin.

akateemikko16

 

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset