Koejäsenprojektit

Porin Nuorkauppakamarissa jo koejäsenet pääsevät heti mukaan kehittämään projektiosaamistaan. Koejäsenet saavat yhdessä suunnitella ja toteuttaa haluamansa projektin annettujen ohjeiden puitteissa.

Vuoden 2017 2. koejäsenprojekti; Suomi100 Pori Edition

Porin Nuorkauppakamarin uudet ”rookiet” järjestävät koejäsenprojektinaan tapahtuman työnimellä Suomi100 Pori Edition. Tapahtuma on yhteistyössä Keskon kanssa järjestettävä verkostoitumisilta porilaisella twistillä. Tapahtuman tavoitteena on tarjota monipuolisia verkostoitumismahdollisuuksia, tutustuttaa Satakunnan nuorkauppakamarilaisia ja paikallisia pienpanimoita Keskon toimijoihin sekä toimia samalla koejäsenkampanjana syksyn hakuaikaa ajatellen, lisäten PNKK:n näkyvyyttä potentiaalisten tulevien jäsenten eli (aikuis)opiskelijoiden keskuudessa. Lisäksi tapahtumassa on luvassa mahtavaa viihdettä paikallishengessä. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 11.10.2017 Bar Kinossa – laitathan päivän jo kalenteriin!

Mitä tapahtuma sisältää?
Suomi100 Pori Edition -ilta alkaa yksityistilaisuudella, joka on suunnattu Satakunnan alueen nuorkauppakamarilaisille, Keskon kauppiaille, porilaisten pienpanimojen edustajille sekä hakemuksen jättäneille tuleville koejäsenille. Kyseessä on business meeting –verkostoitumistapahtuma, jossa on mahdollista tavata uusia kiinnostavia kontakteja Satakunnan alueelta. Tilaisuus toteutetaan speed dating –tyylillä, joten käyntikortteja kannattaa ottaa mukaan! Tilaisuuteen voi ottaa mukaan avecin.

Business meetingin jälkeen siirrytään astetta viihteellisempään ohjelmaosioon. Tämän osion kohderyhmänä ovat business meetingiin osallistujat sekä erityisesti (aikuis)opiskelijat eli tulevat JayCeet! Illan päätarkoituksena on verkostoituminen, JCI:n tunnetuksi tekeminen sekä uusien koejäsenten kiinnostuksen herättäminen kamaritoimintaan. Opiskelijoita houkutellaan tapahtumaan mm. aktiivisella markkinoinnilla, johon saadaan korkeakoulujen ainejärjestöjen arvokasta tukea. Tapahtuma on kuitenkin avoinna myös muille kiinnostuneille. Luvassa on myös viihdyttävää ohjelmaa, joka sisältää hulvatonta porilaista huumoria, porilaisten pienpanimojen esittelyä beer tastingin muodossa, Suomi100-livemusiikkia sekä teeman mukaista tarjoilua.

Loppuilta vietetään Suomi100-opiskelijabileiden merkeissä. Illan pukeutumisteemana on tietenkin Suomi, ja baarin puolella tarjoillaan Suomi100- ja Jaycee-drinkkejä parhaiden Suomi-hittien siivittämänä. Opiskelijoille on luvassa Jaycee-henkinen haalarimerkki.

Prosessinomaisesti illan tyyli ja kohderyhmä hieman muuttuvat illan edetessä, idealla jokaiselle jotakin!

 

Vuoden 2017 1.koejäsenprojekti; Tuottavuutta hyvinvointiteknologiasta 8.9.2017 klo 12-16 Promenadissa

Syyskuussa Porissa Promenadin lavalle nousee puhujia hyvinvointiteknologian pyörteistä. Päivä tarjoaa laajan kattauksen siihen, miten teknologialla voidaan sekä lisätä yksilön omaa tuottavuutta, että tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

Tapahtumassa uppoudutaan sisälle hyvinvointiteknologian kiehtovaan maailmaan kolmesta suunnasta. Biohakkeri Teemu Arinan puheenvuorosta jää käteen työkaluja oman huippukunnon virittämiseen teknologian avulla. Älyrintsikoiden kehittäjä Akseli Reho kertoo, miten yhdistämällä vaatteet ja teknologia, tehdään kansainvälisesti kiinnostavaa bisnestä. Teknologian hyödyntämisestä urheiluliiketoiminnassa puhuvat Ässien toimintatiimi, fysioterapeutti Hero Mali ja toimitusjohtaja Eeva Perttula.

Tervetulleita paikalle ovat kaikki hyvinvointiteknologian tarjoamista mahdollisuuksista kiinnostuneet, eikä aikaisempaa teknologiataustaa tarvita. Tapahtuman kohderyhmänä on asiantuntijaorganisaatioissa työskentelevät, yrittäjät, opiskelijat ja muuten aiheesta kiinnostuneet. Päivä rakentuu puhujien tähdittämästä foorumista ja kaikille avoimista messuista. Paikalla on päivän ajan toinen toistaan mielenkiintoisempia yrityksiä esittelemässä omaa toimintaansa.

Tapahtuman järjestää Porin Nuorkauppakamari. Lippu foorumiin on 50 euroa, sisältäen kahvituksen. Liput Ticketmasterista. Messualueelle ilmainen sisäänpääsy.

18057064_296266864143595_9067366092633452133_n

Vuoden 2016 koejäsenprojekti; Ei paskempi pikkujoulu

Maaliskuun 2016 koejäsenryhmä laittoi hihat heilumaan ja pikkujoulukemut pystyyn. Perjantaina 2.12.2016 Kulttuuritehdas Kehräämössä vietettiin hulvattomat pikkujoulut stand up -komiikan ja musiikin siivittämänä.

Illan päätähtenä oli Putous-suosikki, porilaisena liitto-oravanakin tunnettu Joonas Nordman. Hervottoman stand up show’n jälkeen tanssilattian herätti eloon Duo Sonja Linden ja Sami Nieminen. Ilonpito jatkui Kehräämöllä aina yöhön asti. Ennen illan viihdyttäviä ohjelmanumeroita Kehräämöön katettiin herkullinen tapasbuffet ruokajuomineen.

Mikäli haet inspiraatiota, tykkää FB-sivusta.

 

Kipinää työhyvinvointiin SYTYKE -koejäsenprojektista

Työhyvinvointia ei voi koskaan olla liikaa. Usein se on kuitenkin ensimmäinen asia, josta työpaikoilla lähdetään tinkimään tilauskirjan kääntyessä laskuun. Heikompinakin taloudellisina aikoina olisi silti syytä muistaa, että yrityksen vahvuus piilee lopulta työhyvinvoinnissa. Hyvinvoivat työntekijät ovat tehokkaimpia ja näin ollen yrityksen suurin voimavara.

Porin Nuorkauppakamarin SYTYKE -koejäsenprojektin tarkoitus oli muistuttaa yrityksiä työhyvinvoinnin merkityksestä. Projekti vannoi kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin nimeen ja sen vuoksi tapahtuman teemat koskivat niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Aktiviteetit oli tarkoin valittu siten, että jokainen löytää itselleen kiinnostavaa sisältöä. Osallistujien ei tarvinnut osata lajeja ennestään, sillä kaikissa aktiviteeteissa heitä opasti asiansa osaava ohjaaja. Riitti, että uskalsi heittäytyä mukaan. Me huolehdimme lopusta. Tapahtuma järjestettiin Yyterin kylpylähotellissa perjantaina 9.9.2016.

Tapahtuman tavoite ei ollut tehdä osallistujista huippu-urheilijoita, vaan herättää kipinä omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hyvinvoinnin lähteitä ei tarvitse lähteä etsimään yksin. SYTYKE -päivänä jokainen sai varmasti eväitä elämänmittaiselle matkalle hyvään oloon.

 

Lisätiedot: www.sytyke2016.fi.