700 ekaluokkalaisen joulujuhlat Porin urheilutalolla

Porin Nuorkauppakamari järjestää nyt kuudennen kerran hyväntekeväisyysjoulujuhlan porilaisille ensimmäisen luokan oppilaille Urheilutalolla keskiviikkona 11.12. Joulujuhlaan osallistuu 700 oppilasta opettajineen.

Joulujuhlassa esiintyy ilmapallotaikuri Jyri sekä tietysti lasten rakastama Joulupukki. Valoa ja joulurauhaa juhlaan tuo kaunis Lucia-kulkue Björneborgs Svenska Samskolanista. Juhlan jälkeen lapsille jaetaan lahjapussit, jotka on lahjoittanut K-supermarket Ruokacenter. Osansa lasten jouluriemuun antaa myös Porin Ässät, joka on lisännyt pienen yllätyksen jokaiseen lahjapussiin.

”Lasten joulujuhla on Porin Nuorkauppakamarin tapa ilahduttaa porilaisia ekaluokkalaisia ja samalla levittää joulumieltä laajemmaltikin. Projektin ensisijainen tarkoitus on olla ns. Hyvän mielen projekti kaikille osallisille. Se on hieno tapa päättää toimelias vuosi.”, kertoo Porin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Lauri Valtonen.

Joulujuhlan juontaa Janne Rauhala.

 

Lisätiedot projektipäälliköiltä:

Heli Palomäki 044 345 7868

Linda Alamäki 050 377 6709

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset