Elina Wallin Positiivisin Porilainen 2014!

_DSC3796 (Small)

Elina Wallin ja taustalla Positiivisin Porilainen -projektipäällikkö Kaisa Löfgren. Kuva: Harri Joensuu.

Vuoden Positiivisin Porilainen on murrepakinoitsija, kirjailija ja yrittäjä Elina Wallin. Porin Nuorkauppakamari, Satakunnan Viikko sekä Radio Pori julkistivat Positiivisimman Porilaisen äänestyksen tuloksen sunnuntaina 8.8. Porispere-festivaalissa.

Positiivisin Porilainen on henkilö tai yhteisö, jonka asenne henkii elämänmyönteisyyttä ja joka on ylpeä kotikaupungistaan. Positiivisimman Porilaisen menestys ja draivi tuo iloa ja eloa kaupunkilaisten elämään.

Positiivisin Porilainen valitaan yleisöäänestyksen ja raadin päätöksen perusteella. Raati oli valinnut kilpailuun seitsemän ehdokasta. Lisäksi yleisö sai äänestää myös omaa ehdokasta. Ääniä saapui internetin ja lippuäänestyksen kautta 2300 kappaletta. Raati valitsi voittajan kolmen eniten ääniä saaneen joukosta. Elina Wallin sai suuren äänivyöryn. Raati päätti antaa myös erityismaininnan Harri Snellmanille, joka on paremmin tunnettu nimellä “Halli-Harri”. Snellman sai runsaasti ääniä, vaikkei ollutkaan varsinaisesti ehdolla Positiivisimmaksi Porilaiseksi.

– Aina itsestä ei niin positiiviselta tunnu, mutta ei sen mukavampaa olekaan kuin ilon ja hyvän mielen jakaminen. Semmonen pyrkimys mulla on jatkossakin, kommentoi Elina Wallin valintaansa.

Positiivisin Porilainen valittiin nyt jo 7. kertaa. Viime vuonna palkinnon voitti Ässät mestaruuteen luotsannut Karri Kivi. Aikasempien vuosien voittajat ovat jääkiekkovalmentaja Pekka “Rocky” Rautakallio, pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähti, laulaja Olli Lindholm ja sosiaalineuvos Pekka Nurmi. Positiivisin Porilainen osallistuu kilpailuun Suomen positiivisimman tittelistä. Valtakunnallisen kilpailun järjestävät Positiivarit ja Suomen Nuorkauppakamari.

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset