Lauri Valtonen nuorkauppakamarialueen johtoon

Lauri ValtonenPorin Nuorkauppakamarin viime vuoden puheenjohtaja Lauri Valtonen (kuvassa) on valittu Suomen Nuorkauppakamarien aluejohtajaksi.

Valtonen valittiin johtajaksi nuorkauppakamarialueelle C, jolla toimii 19 nuorkauppakamaria. Alueen rajaavat karkeasti Kokkola, Laukaa ja Rauma. Käytännössä aluejohtajan tehtävä tarkoittaa yli tuhannen hengen organisaation johtamista ja alueen edustamista Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksessa. Suomessa toimii yhteensä neljä nuorkauppakamarialuetta.

– Tämä on suuren luottamuksen osoitus ja kannanotto siihen, että porilainen nuorkauppakamaritoiminta hakee vertaistaan koko maassa. Nyt on vuoroni vastata haasteeseen ja näyttää porilaisuuden voima koko Suomelle, kommentoi Valtonen.

Valtonen oli aiemmin tänä vuonna ehdolla Euroopan parhaaksi nuorkauppakamaripuheenjohtajaksi Maltalla järjestetyssä kansainvälisen nuorkauppakamarijärjestö JCI:n kokouksessa. Hän sijoittui neljän parhaan joukkoon Euroopan 979:stä puheenjohtajasta. Valtonen valittiin viime maaliskuussa koko Suomen Nuorkauppakamarien parhaaksi puheenjohtajaksi yli 70 puheenjohtajan joukosta. Päivätyönään hän toimii pankinjohtajana Huittisten Säästöpankissa.

Julkaistu kohteessa Alueuutiset, Kamariuutiset