Tuulia Pirttilästä SNKK:n lainopillinen neuvonantaja

Porin Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja, asianajaja, varatuomari Tuulia Pirttilä on valittu sunnuntaina päättyneessä Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vaalikokouksessa nuorkauppakamarien keskusliittoon lainopilliseksi neuvonantajaksi. Hän toimii kaikkien Suomen yli 70 nuorkauppakamarin lainopillisena neuvonantajana. Lainopillisen neuvonantajan tehtäviin kuuluvat muun muassa sääntöihin liittyvät asiat sekä kattojärjestön ja jäsenyhdistysten lainopilliset asiat.

– Nuorkauppakamaritoiminta on lähellä sydäntäni. On hienoa päästä vastaamaan haasteisiin, joita kattojärjestö tarjoaa sekä yhdistää siihen ammatillinen osaaminen, kommentoi Pirttilä.

Porilaisille tuli kokouksessa laajalti menestystä, sillä Suomen Nuorkauppakamarien keskusliitoon tuli yhteensä kolme toimijaa Porista. Pirttilän lisäksi aiemmin nuorkauppakamarialue C:n johtajaksi valittu Porin Nuorkauppakamarin Lauri Valtonen kuuluu myös keskusliitoon ja vaalikokous valitsi porilaisen Jenni Rajahalmeen (Kankaanpään Nuorkauppakamari) ensi vuoden kehitysjohtajaksi.

Porin Nuorkauppakamarin vuoden 2011 puheenjohtaja Jussi Korpela valittiin puolestaan Suomen Nuorkauppakamarien vaalitoimikuntaan puheenjohtajaksi.

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset