Tuottava Idea -kilpailun voitto Poriin

10389297_10152425576832466_1356712166590072070_n

Kuvassa Babyfit-voittajatiimi. Kuva: Jussi Alamäki.

Porilaisen Sportevo Oy:n Babyfit -palvelu on voittanut Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämän Tuottava Idea -kilpailun palveluliiketoimintasarjan. Voitto julkistettiin 27.11. Kauppakamariforum -tapahtumassa Finlandia-talolla. Kilpailuun oli jätetty 47 kovatasoista hakemusta.

Babyfit on raskaana oleville ja juuri synnyttäneille äideille suunniteltu virtuaalinen hyvän olon ja liikunnan palvelu.

Kilpailun tuomariston muodostivat Tero Ojanperä (Vision+), johtaja Henri Grunsten (Suomen Teollisuussijoitus), ekonomisti Petri Malinen (Suomen Yrittäjät), tutkimuspäällikkö Jokke Eljala (Suomalaisen Työn Liitto), asiantuntija Kaisa Saario (Keskuskauppakamari), asiakkuuspäällikkö Jukka Heikkinen (Grano Oy) sekä Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtaja Irene Lamberg ja kilpailun projektipäällikkö Jani Sund.

Aiemmin lokakuussa Babyfit valittiin sarjassaan nuorkauppakamarialue C:n voittajaksi, jonka jälkeen se siirtyi kilpailemaan kansallisesta voitosta. Palvelun kilpailuun ehdotti Porin Nuorkauppakamari ry.

Tuottava Idea -kilpailun tavoitteena on edistää yrittäjyyden arvostusta ja osoittaa, mikä merkitys innovaatioilla on talouselämämme kasvussa sekä elintasomme kehityksessä. Kilpailu on historiansa aikana onnistunut nostamaan esiin tulevaisuuden menestyjiä. Voittajina on palkittu muun muassa Polar Electro Oy, Ponsse Oyj ja Genelec Oy.

Lue lisää kilpailusta täältä.

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset