Joulupuu-keräys alkaa 20.11.

logo_pieniPorin Nuorkauppakamarin 12. kerran järjestämä Joulupuu-keräys tuo taas jouluiloa Porin, Ulvilan, Nakkilan, Luvian ja Merikarvian lapsille. Keräyksen tavoitteena on, että mahdollisimman moni vähävaraisten perheiden lapsista saisi osakseen iloa kerätyistä lahjoista. Viime vuonna projekti toi lahjoja yli 2 000 lapselle. Tänä vuonna tavoitellaan vähintään 1 800 lahjaa. Keräysaika on 20.11.–13.12.2015. Joulupuun avajaisia vietetään 20.11. kello 14-18 Itäkeskuksen Prismassa.

Porin Nuorkauppakamarin kanssa Joulupuu-keräystä ovat järjestämässä alueiden sosiaalitoimet, jotka toimittavat lahjat perille. Tänäkin vuonna suurena apuna projektissa toimivat Winnovan opiskelijat, jotka osallistuvat pakettikorttien tekemiseen talkoina.

Joulupuu-keräys on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n valtakunnallinen hyväntekeväisyysprojekti. Keräyksiä järjestetään ympäri Suomea paikallisten nuorkauppakamareiden organisoimana. Viime vuonna valtakunnallisesti kerättiin yli 50 000 lahjaa vähävaraisille lapsille.

Keräyspaikkoja tänä vuonna ovat Mikkolan ja Länsi-Porin Prisma, Kodin Terra, Sokos, Porin kauppahalli, Radio Porin toimitus, Citymarket Puuvilla, Länsi-Suomen Osuuspankin toimipisteet kauppakeskus Bepopissa, Ulvilassa ja Noormarkussa, Nakkila-Luvian Osuuspankki, K-Supermarketit Hansa ja Onnipekka, Sale Luvia ja Ulvila ja S-Market Merikarvia.

Näin helposti osallistut keräykseen:

  1. Hae keräyspaikan joulupuusta pakettikortti.
  2. Hanki lahja. Lahjan tulee olla uusi tai vähintään itse tehty.
  3. Tuo lahja keräyspaikan kuusen alle.

Keräyksessä yhteistyössä Porin Nuorkauppakamarin kanssa ovat Satakunnan Osuuskauppa, Länsi-Suomen Osuuspankki, Kesko, Winnova, Porin kaupungin perusturva ja Radio Pori.

Mukana myös Mannerheimin lastensuojeluliitto Nakkilassa ja Ulvilassa ja Lions Ladyt Luvia.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset