Joulupuu-keräys starttasi

Joulupuu-keräys saatiin hienosti aluilleen 20.11. klo 14-18 Länsi-Porin Prismassa pidetyissä avajaisissa. Avajaisten aikana ohikulkeville kerrottiin projektista ja siitä, miten keräykseen voi osallistua.

Avajaisissa kertyi pakettejakin.

Avajaisissa kertyi pakettejakin.

Projektipäällikkö Virpi Hopeakangas kiersi ympäri Prismaa ja muistutti ihmisiä keräyksen alkamisesta.

Projektipäällikkö Virpi Hopeakangas kiersi ympäri Prismaa ja muistutti ihmisiä keräyksen alkamisesta.

Keräys onkin nyt hyvässä vauhdissa ja paketteja on tullut jo hienosti. Pyydämme huomioimaan, että lahjojen tulisi olla uusia – ostettuja, itse tehtyjä tai muuten hankittuja. Käytettyjä tavaroita emme valitettavasti voi laittaa jakoon lapsille.

 

Kiitos kun olet mukana!

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset