Ekaluokkalaisten joulujuhla 14.12.

Porin Nuorkauppakamari järjestää jälleen Ekaluokkalaisten joulujuhlan 14.12. Porin Urheilutalolla klo 11 alkaen. Juhlaan osallistuu noin 700 ekaluokkalaista opettajineen Porin seudun kouluista mukaan lukien Porin Kristillinen koulu, Porin seudun steinerkoulu ja Björneborgs svenska samskola.

Joulujuhlassa esiintyy Kengurumeininki sekä tietysti Joulupukki. Lisäksi juhlassa nähdään Björneborgs Svenska Samskolanin Lucia-kulkue. Jokainen juhlaan osallistuva lapsi saa joululahjan, jotka urakoidaan talkoilla valmiiksi perjantaina 10.12.

– Ekaluokkalaisten joulujuhla järjestetään ensisijaisesti Porilaisten lasten ilahduttamiseksi. Kyseessä on hyvän joulumielen projekti, joka ei onnistuisi ilman lahjoittamaan lähteneitä yhteistyökumppaneita. Tällaiseen hyväntekeväisyysprojektiin on hieno päättää vuosi, kertoo juhlan projektipäällikkö Juha Mäkinen.

Porin Nuorkauppakamarin kanssa yhteistyössä juhlaa mahdollistamassa ovat: Porin kaupunki, Satatekniikka Oy, Vehmasputki Oy, LähiTapiola Satakunta, Liikenneopisto, Porin Tilausajo Oy, Raskaskalustohuolto Vesa Raikunen Oy, HC -Porin Ässät Oy, Stil Suomen Tietoliikenne Oy, Tools Pori, K-Citymarket Puuvilla, Ruosniemen liikenne Oy/ Sundell, Kallo Works, Huittisten Säästöpankki, Econia Yrityspalvelut Oy, Porin Auto Sale Oy, HH-Erikoiskaluste Oy, Retco Oy, SataCom Oy ja Festrent Finland Oy.

Kiitos yhteistyökumppaneille!

Ekaluokkalaisia joulujuhlassa.

Ekaluokkalaisia joulujuhlassa.

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset