Joulupuu-keräys 2015 pääsi tavoitteeseensa

Porin Nuorkauppakamarin 12. kerran järjestämä Joulupuu-keräys ylitti tavoitteensa, joka oli 1 800 lahjaa. Yhteensä lahjoja saatiin kasaan yli 2 000 kpl. Osa lahjoista on jo toimitettu, mutta viimeisiä lahjoja kerätään parhaillaan keräyspisteistä. Lahjat tarkistetaan ja lajitellaan, jonka jälkeen vanhemmat voivat tulla noutamaan lahjat lapsilleen. Osa paketeista toimlogo_pieniitetaan pusseittain toimintayksiköihin. Lahjat pyritään toimittamaan perille ennen joulua.

Keräyspisteitä oli tänä vuonna Porin, Ulvilan, Nakkilan, Luvian ja Merikarvian alueilla.

– Myös yritykset lähtivät hienosti mukaan keräykseen. Sampo-Rosenlew lahjoitti 1 000 euroa joululahjojen ostamiseen ja Tactic lahjoitti rullakollisen pelejä ja kirjoja, kehuu projektipäällikkö Virpi Hopeakangas.

Porin Nuorkauppakamarin kanssa Joulupuu-keräystä olivat järjestämässä alueiden sosiaalitoimet. Tänäkin vuonna suurena apuna projektissa toimivat Winnovan opiskelijat, jotka osallistuivat pakettien tarkistukseen ja pussitukseen talkoina.

Joulupuu-keräys on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n valtakunnallinen hyväntekeväisyysprojekti. Keräyksiä järjestettiin ympäri Suomea paikallisten nuorkauppakamareiden organisoimana. Keräys on sujunut valtakunnallisestikin hyvin. Muun muassa Tampereella saavutettiin ennätys lahjojen määrässä, kun keräys tuotti yli 5 600 pakettia. Viime vuonna valtakunnallisesti kerättiin yli 50 000 lahjaa.

Keräyksessä yhteistyössä ovat Porin kaupungin perusturva, Satakunnan Osuuskauppa, Länsi-Suomen Osuuspankki, Kesko, Winnova, Radio Pori ja Monituote Oy.

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille!

 

 

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset