Porilainen Maineteko – julkistustilaisuus 18.12.

Tule mukaan kuulemaan kuka on ansainnut vuonna 2015 Porilainen Maineteko -palkinnon! Palkitsemistilaisuus pidetään 18.12.2015 klo 17 alkaen kauppakeskus Puuvillan keskusareenalla.

Porilainen Maineteko on Porin Nuorkauppakamari ry:n vuosittain jakama palkinto, joka on tarkoitettu tunnustukseksi poikkeuksellisen merkittävästä toiminnasta Porin kaupungin hyväksi. Kilpailun sääntöjen mukaan tällaista toimintaa voi olla esimerkiksi kaupunkilaisten elinolojen ja ympäristön kehittäminen, porilaisen kulttuurin ja urheilun edistäminen tai Porin ulkoisen imagon kohottaminen. Maineteko-palkinto on luonnollista kokoa oleva Mustavaris-veistos ja siihen liittyvä kunniakirja.

Viime vuonna palkinnon sai kauppakeskus Puuvilla.

Lisätietoja

Porin Nuorkauppakamari ry
Jutta Fagerström
044 725 1777
jutta.fagerstrom@jcpori.fi

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset