Porilainen Maineteko L-S OP:lle

Porilainen Maineteko  -palkitsemistilaisuus pidettiin 18.12. klo 17 alkaen kauppakeskus Puuvillan keskusareenalla.

Vuonna 2015 palkinto myönnettiin Länsi-Suomen Osuuspankille, joka määrittää perustehtäväkseen edistää omistajajäsentensä, asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä ja hyvinvointia sekä turvallisuutta.. Vuonna 2015 Länsi-Suomen Osuuspankki on päättänyt miljoonan euron lahjoituksesta satakuntalaiselle yliopistokoulutukselle sekä säilyttänyt Isomäki-brändin ryhtyessään Porin Ässien pääyhteistyökumppaniksi. Näillä perustein, ja pitkään jatkuneen Porin seudun tuki- ja kehitystyön ansiosta, Länsi-Suomen Osuuspankki on ansainnut Porilainen Maineteko -palkinnon vuonna 2015.

Porilainen Maineteko –kunniamaininta 2015 annetaan Porin kaasuterminaalihankkeelle. Kaasuterminaalilla on suuri Porin ja koko Satakunnan kilpailukykyä vahvistava merkitys. Tämän vuoksi haluttiin palkita kaasuterminaalin Poriin saamiseksi tehty työ.

Porilaisen Maineteon raadin jäseninä olivat tänä vuonna: Jutta Fagerström, raadin puheenjohtaja, Porin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2016, Risto Liljeroos, toimitusjohtaja Prizztech Oy, Jari Taimi, puheenjohtaja Porin Yrittäjät, toimitusjohtaja Satacom Oy, Matti Linnainmaa, kauppaneuvos, Tomi Lähdeniemi, vastaava päätoimittaja Satakunnan Kansa ja Veera Forsbacka, markkinointipäällikkö Porin Puuvilla.

Porilainen Maineteko on Porin Nuorkauppakamari ry:n vuosittain jakama palkinto, joka on tarkoitettu tunnustukseksi poikkeuksellisen merkittävästä toiminnasta Porin kaupungin hyväksi. Kilpailun sääntöjen mukaan tällaista toimintaa voi olla esimerkiksi kaupunkilaisten elinolojen ja ympäristön kehittäminen, porilaisen kulttuurin ja urheilun edistäminen tai Porin ulkoisen imagon kohottaminen. Maineteko-palkinto on luonnollista kokoa oleva Mustavaris-veistos ja siihen liittyvä kunniakirja.

 

Vuonna 2014 palkinnon sai kauppakeskus Puuvilla.

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset