Tänään vietetään Active Citizen Day:tä!

Hae mukaan!

Active Citizen Day 11.12. kannustaa nuorkauppakamareita vaikuttaviin projekteihin

Nuorkauppakamareiden Active Citizen Day on päivä, jolloin kunnioitetaan ja muistetaan mennyttä, juhlitaan nykyisyyttä ja luodaan katseet nuorkauppakamareiden tulevaisuuteen. Yli puolen vuosisadan ajan kansainvälinen järjestömme on nostanut JCI:n yhteiskunnallisia saavutuksia esiin 11.12. Kyseisenä juhlapäivänä nuorkauppakamarilaiset ympäri maailman astuvat esiin ja aktivoituvat rakentaakseen parempaa maailmaa.

Porin Nuorkauppakamarin järjestämät Ekaluokkalaisten joulujuhla ja SataRekry-messut 28.1. ovat vuoden vaihteen lähelle ajoittuvia yhteisen hyvän eteen toteutettavia projekteja, joita halutaan tuoda esiin kansainvälisen Active Citizen Dayn yhteydessä.

Perjantaina 11.12. urakoimme Porin Nuorkauppakamarin jäsenistön voimin talkoilla 700 lahjaa Ekaluokkalaisten joulujuhlaa varten.
Muista myös 13.12. asti Joulupuu-keräys, jossa kerätään lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille Porin seudulla.

Liity mukaan!

Haluaisitko sinäkin olla osa aktiivista nuorten verkostoa? Nuorkauppakamari tarjoaa verkostoja, koulutuksia, projekteja, ystäviä ja mahtavia kokemuksia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Mikäli olet kiinnostunut liittymään Porin Nuorkauppakamarin jäseneksi, ota yhteyttä vuoden 2016 valmistautuvaan puheenjohtajaan, Mari Viljaseen: dp@jcpori.fi.

Katso video https://youtu.be/Wi8JaGid1HU

Voit lukea lisää myös osoitteessa nuorkauppakamarit.fi

Julkaistu kohteessa Alueuutiset, Kamariuutiset