Markku ”Pensselisetä” Tanttinen on Positiivisin porilainen 2016

Positiivisimmaksi porilaiseksi vuonna 2016 on valittu yleisöäänien ja tuomariston valinnan perusteella pensselisetänäkin tunnetuksi tullut Markku Tanttinen. Positiivisin porilainen julkistettiin torin Satakieli-lavalla osana SuomiAreenaa maanantaina. Kaupungin positiivisin valittiin nyt 9.kerran.

– Olen iloinen ja yllättynyt. En uskonut, että onni kävisi kohdalle kahdesti, varsinkin kun olen ehdokkaista selvästi iäkkäin, sanoo Porin vuoden kaupunkiteko –palkinnon viime syksynä napannut Tanttinen.

Tanttinen nimettiin ”pensselisedäksi”, kun hän maalasi oma-aloitteisesti Porin Etelärannan kaiteet viime kesänä. Lisäksi Tanttinen on ollut mm. kantavana voimana Porin raatihuoneen katolla seisovien sinkkipatsaiden kunnostusprojektissa.

positiivisin porilainen 2016

Kilpailussa annettiin ääniä lähes 1600. Seuraavaksi eniten ääniä saivat personal trainer ja yrittäjä Ilkka Santahuhta sekä juontaja Julle Kallio. Muita ehdokkaita kilpailussa olivat tapahtumakoordinaattori ja tanssiopettaja Tiina Kudjoi, maantiepyöräilijä Lotta Lepistö, sekä Rakastajat -teatterin johtaja ja näyttelijä Angelika Meusel.

Positiivisin porilainen on Porin Nuorkauppakamarin, Radio Porin ja Satakunnan Viikon yhdessä järjestämä vuosittainen kilpailu. Voittaja osallistuu edelleen kilpailuun Suomen positiivisimman tittelistä. Valtakunnallisen kilpailun järjestävät Positiivarit ja Suomen Nuorkauppakamari.

Seuraa projektia Facebookissa: Positiivisin-Porilainen

Vuoden 2016 projektipäällikkönä toimi Laura Aimola.

Aiemmin valitut positiivisimmat porilaiset:

2015 Salme Pasi
2014 Elina Wallin
2013 Karri Kivi
2012 Kati Koivisto
2011 Pekka Rautakallio

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset