PNKK SuomiAreenalla koko viikon

Porin Nuorkauppakamari on mukana toteuttamassa TEM:ön POP UP -työkkäriä koko tapahtuma-ajan, torille ja kävelykadulle levittäytyvällä Kansalaistorilla. Työkkäri löytyy Kansalaistorin pisteeltä 4, kartan näet täällä ja facebook-tapahtuman täältä.

Teltalla voit myös poiketa kysymään lisää jäsenyydestä, sillä etsimme jatkuvasti aktiivisia koejäsenehdokkaita. Olemme paikalla päivittäin klo 10-17.

Maanantaina 11.7. julkaistiin Vuoden Positiivisin Porilainen, valinta osui Markku ”Pensselisetä” Tanttiseen.
positiivisin porilainen 2016

Tiistaina 12.7. Purje-lavalla Raatihuoneenpuistossa keskusteltiin aiheesta Lindströmin pihvit – kaksi pointtia työelämän murroksesta, jossa oli mukana myös PNKK:n puheenjohtaja Jutta Fagerström.
2016-07-12 18.27.49

Perjantaina 15.7. järjestetään torilla debattikisa ja myöhemmin iltapäivällä Nuorten yrittäjyyden kesäpäivä, jossa myös PNKK on mukana.

Pori Jazzin perjantaihin suuntaavat kamarilaiset huom: Porin Nuorkauppakamari järjestää tutun JC-viltin ja lipun liehumaan Kirjurinluotoon pe 15.7. Kesäpäivä-tilaisuuden jälkeen eli klo 16:30 tienoilla voi suunnata katseensa kohti Kirjurinluotoa ja JIICEE-vilttiä. Nappaa omat evääsi mukaan ja lähde nauttimaan kivasta konserttipävästä yhdessä kamarilaisten kanssa.

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset