Porin Nuorkauppakamarilla aihetta juhlaan kansallisessa vaalikokouksessa

Kansallinen varapuheenjohtaja

Suomen Nuorkauppakamarit ry valitsi Hämeenlinnassa pidetyssä kansallisessa vaalikokouksessaan Lauri Valtosen Porin Nuorkauppakamarista kansalliseksi varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017. Kansallinen varapuheenjohtaja valmistautuu tehtävässään nousemaan järjestön johtoon kansalliseksi puheenjohtajaksi seuraavalle vuodelle 2018.

Lauri Valtonen on ollut aktiivinen nuorkauppakamarilainen vuodesta 2007 ja tämä on hänen seuraava etappinsa nousujohteisella nuorkauppakamariurallaan. Valtonen on toiminut Porin Nuorkauppakamarin puheenjohtajana vuonna 2013, Alueen C aluekoordinaattorina 2014 ja aluejohtajana vuonna 2015. Tänä vuonna hän toimii Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisena talousjohtajana.

Valtonen asuu Porissa ja toimii pankinjohtajana Huittisten Säästöpankissa. Hän on koulutukseltaan MBA ja opiskelee tällä hetkellä Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä johtamista.

snkkn-varapuheenjohtajaksi-lauri-valtonen-10-2016

SNKK:n viestintäpäällikkö

Hämeenlinnan vaalikokouksessa nähtiin lisää porilaismenestystä, kun Jani Wahlman Porin Nuorkauppakamarista valittiin Suomen Nuorkauppakamarit ry:n viestintäpäälliköksi 2017. Wahlman on tehnyt Nuorkauppakamarissa hienon viestintäpolun Porin Nuorkauppakamarin tiedottajana 2014, kansallisena tiedottajana 2015 ja tänä vuonna hän toimii Alueen C alueviestintäpäällikkönä.

jani-wahlman-viestintapaallikko-10-2016

Pronssia debatista

Huikea debattitiimimme voitti kansallisessa mittelössä pronssia. Käydyt debatit olivat loistavaa ja asiapitoista viihdettä ja saimme olla ylpeitä heidän puheenvuoroistaan – Laura Aimola, Saila Järvinen-Junttila ja Mikael Ropo. Joukkueen dominus Laura Aimola sai esiintymisestään kunniamaininnan!

2016-10-15-10-42-44-debattitiimi

Uusi senaattori #75394

Porin kamarilaisten gaalailta huipentui uuden senaattorin juhlintaan, kun monessa mukana ollut Jussi Korpela sai senaattoriarvon numerolla #75394! Onnea Jussi!

2016-10-16-00-39-55-senaattori

 

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset