Vaalikokouksesta uusia tekijöitä

Porin Nuorkauppakamari vietti yhtä vuoden tärkeimmistä kokouksista, vaalikokousta, viime viikonvaihteessa.

Illan aikana pääsimme nauttimaan maittavasta ruoasta, loistavasta seurasta ja jopa karkkibuffetista. Pitkänä kokouksena tunnettu ilta eteni kuitenkin huimaa vauhtia, ensin saimme joukkoomme 4 uutta jäsentä. Onnea ja tervetuloa Antti-Jussi, Carole, Joni ja Tuomo!

Carole, Tuomo ja Joni

Uusien jäsenten valinnan jälkeen alkoi mielenkiintoisin osio, kun pääsimme kuulemaan ensi vuoden hallitukseen hakevien vaalipuheita, virka kerrallaan. Loppuillasta olimmekin valinneet meille uuden hallituksen ensi vuodelle, jonka kokoonpano on seuraava: IPP Jutta Fagerström, PRES Mari Viljanen, DP Saila Järvinen-Junttila, COM Maria Kaapeli, IND Danuta Jaakkola, LOM Joni Jokela, LIO Satu Koivisto, TREAS Anna Ääri ja SECY Anna Eiras!

Hallitus 2017

 

 

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset