Ekaluokkalaiset kerääntyvät yhteiseen joulujuhlaan

Porin Nuorkauppakamari järjestää Ekaluokkalaisten joulujuhlan tiistaina 13.12. Porin Urheilutalolla klo 11 alkaen. Juhlaan osallistuu lähes 800 ekaluokkalaista opettajineen Porin seudun kouluista mukaan lukien Porin seudun steinerkoulu ja Björneborgs Svenska Samskola.

Joulujuhlassa on satuimprovisaatiota esittämässä Porin teatterinuoret ja Björneborgs Svenska Samskolanin Lucia-kulkue, myös joulupukkia odotetaan paikalle piipahtamaan. Jokainen juhlaan osallistuva lapsi saa itselleen tonttulakin sekä joulupussukan, jotka urakoidaan talkoilla juhlaa edeltävänä iltana.

– Ekaluokkalaisten joulujuhlaa on ollut mukava tehdä, kun kaikki yhteistyökumppanit ovat lähteneet hienosti projektiin mukaan, kiitos heille siitä! Joulujuhla on kaiken kaikkiaan oikea hyvänmielen tapahtuma, jossa lasten ilo ja innostuneisuus tarttuvat ja saavat aikaan kunnon joulufiiliksen itse kullekin, riemuitsee joulujuhlan projektipäällikkö Riina Välimaa.

Yhteistyökumppaneina tapahtumaa järjestämässä ovat Porin kaupunki, Satatekniikka Oy, Vehmasputki Oy, Porin Tilausajo Oy, Raskaskalustohuolto Vesa Raikunen Oy, HC- Porin Ässät Oy, K-Citymarket Puuvilla, Ruosniemen liikenne Oy/Sundell, Kallo Works, Huittisten Säästöpankki, Econia Yrityspalvelut Oy, Porin Autosale Oy, HH-Erikoiskaluste Oy, Retco Oy, Satacom Oy, Festrent Finland Oy, Porin Lääkäritalo, Ropo Garden Oy, Porin Putkirakentajat Oy ja Kiinteistöuudistus Huhtamäki Oy.

Kiitos yhteistyökumppaneille!

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset