Haastamme Satakunnan johtajat mukaan 1000 nuorta johtajaa -kampanjaan

Satakunta on mukana 1000 Nuorta Johtajaa –kampanjassa, joka tarjoaa 17-24 -vuotiaille nuorille tilaisuuden seurata yhden päivän ajan johtajan työpäivää. Nuorkauppakamareiden, kauppakamareiden ja YES-verkoston toteuttamassa kampanjassa tuodaan päiväksi yhteen nuoret ja johtajat.

Kampanjassa nuori pääsee päiväksi mukaan johtajan arkeen – tutkimaan, kokemaan ja oppimaan, mitä johtajuus tänä päivänä on. Johtajat pääsevät antamaan nuorille esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan.

Haastamme yhteiskunnallisen vastuunkannon hengessä SATA satakuntalaista johtotehtävissä toimivaa henkilöä antamaan yhden työpäivänsä nuortemme tulevaisuudelle! Johtajaksi voivat ilmoittautua yrityksen johto- ja esimiestehtävissä tai verkostojen ja projektien vetovastuussa toimivat henkilöt. Nuoret ovat 17–24-vuotiaita opiskelijoita toiselta asteelta ja ammattikorkeakoulusta/korkea-asteelta.

Kampanja toteutetaan perjantaina 12.5. 2017. Satakunnan toteutuksesta vastaavat Porin Nuorkauppakamari, Kankaanpään Nuorkauppakamari, Satakunnan Kauppakamari sekä Prizztechin YESkeskus.

-Aikaisempina vuosina toteutettu Päivä johtajana-kampanja on ollut menestyksekäs sekä nuorten että johtajien mielestä. Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi suuremmassa mittakaavassa ja useampien tahojen yhteistyönä toteutettuna voimme tarjota mahdollisuuden tähän hienoon kokemukseen entistä suuremmalle joukolle opiskelijoita ja johtajia, toteaa Porin nuorkauppakamarin puheenjohtaja Mari Viljanen.

Prizztechin YES-keskuksen Jenni Rajahalme kertoo, että kampanjaan osallistuminen on tehty hyvin helpoksi sekä nuorille että johtajille. Päivään ilmoittaudutaan mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake kampanjan nettisivuilla, jonka jälkeen nuorista ja johtajista muodostetaan toisilleen sopivat parivaljakot järjestäjätahojen toimesta.

-Kampanja paitsi tarjoaa nuorille mahdollisuuden kokea käytännössä johtajan työpäivä, se on myös erinomainen tapa johtajille päästä kontaktiin tulevaisuuden osaajien kanssa. Päivä tarjoaa johtajille raikasta näkökulmaa ja herättää miettimään omaa johtajuutta, kertoo Linnea Kauramaa Satakunnan kauppakamarilta.

www.1000nuortajohtajaa.fi

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset