JC:t SuomiAreenalla-keskustelutilaisuus ”Tulevaisuuden menestyjät – millaisia he ovat?”14.7.2017 klo 10-11:15 #jiiceetsuomiareenalla

JC:t SuomiAreenalla -keskustelutilaisuus 14.7.2017 on ainutlaatuaan ja päräyttävä talk show, jossa koitetaan ennustaa ketkä menestyvät tulevaisuuden työelämässä. Millainen on tulevaisuuden työelämä ylipäänsä? Asiaan pureudutaan pilke silmäkulmassa nykytilanteen skenaarioihin peilaten. Tilaisuudessa puhujina nähdään:

– Jenni Rajahalme, kansallinen puheenjohtaja, Suomen Nuorkauppakamarit
– Mikko Kuitunen, johtaja, Vincit
– Jaana Villanen, liiketoimintavalmentaja, konsultti, Prorigin
– Marko Mikkola, projektipäällikkö, Robocoast-verkosto
– Toni Nikka, opiskelija

Tilaisuuden juontaa kamarin oma osaava ja aina yhtä yhtä nokkela toimittaja Laura Aimola. Tilaisuus tietysti livestreamataan facebookkiin, mutta paikan päällä on tilaa porilaiselle hulluudelle sekä Porin Nuorkauppakamarilaisille.

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset