Tuottavuutta hyvinvointiteknologiasta 8.9.2017

Mitä on hyvinvointiteknologia? Miten sinä voisit parantaa hyvinvointiasi teknologian avulla? Mitä sellaista kehiteltiin Kankaanpäässä, joka kiinnostaa rapakon takana? Miten teknologiaa käytetään ammattilaisurheilussa? Mitä tekee biohakkeri?

Syyskuussa Promenadin lavalle nousee puhujia hyvinvointiteknologian pyörteistä. Päivä tarjoaa laajan kattauksen siihen, miten teknologialla voidaan sekä lisätä yksilön omaa tuottavuutta, että tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

Maailmallakin mainetta niittänyt biohakkeri Teemu Arinan puheenvuorosta jää käteen työkaluja oman huippukunnon virittämiseen teknologian avulla. Älyrintsikoiden kehittäjä Akseli Reho kertoo, miten yhdistämällä vaatteet ja teknologia tehdään kansainvälisesti kiinnostavaa bisnestä. Teknologian hyödyntämisestä urheiluliiketoiminnassa puhuvat Ässien tehotiimi, fysioterapeutti Hero Mali ja toimitusjohtaja Eeva Perttula.

Olit sitten aallon harjalla ratsastava teknologia-ammattilainen tai et ole ikinä hyvinvointiteknologia -sanaa kuullutkaan, tämä tapahtuma tarjoaa sinulle varmasti ajateltavaa!

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset