Bloggaaja Veera Korhonen on Positiivisin porilainen 2017

PositiivisinPorilainen_2017

Positiivisinta porilaista palkitsemassa Laura Pullinen (projektipäällikkö), Birgitta Mäkitalo (Satakunnan Viikko) sekä Susanna Nurmi (Radio Pori).

 

Positiivisimmaksi porilaiseksi on yleisöäänestyksen tuloksena valittu Veera Korhonen. Korhonen tunnetaan Tyyliä metsästämässä -blogin kirjoittajana sekä valokuvaajana. Hän on tullut myös tunnetuksi Me Naiset -lehden EVEK -talk shown nokkelana ja viihdyttävänä keskustelijana.

Positiivisin porilainen on henkilö tai yhteisö, jonka asenne henkii elämänmyönteisyyttä ja joka on ylpeä kotikaupungistaan. Titteli jaetaan vuosittain yleisöäänestyksen perusteella. Tänä vuonna ääniä kirjattiin noin 1400.

– Veera on bloggaajana vienyt positiivista Pori-kuvaa kansallisella tasolla eteenpäin. Hän ei pelkää tarttua hankaliinkaan teemoihin blogissaan. Veeran iloisuus ja positiivinen elämänasenne välittyy niin hänen somepresenssissään kuin arkipäivän kohtaamisissakin, summaa projektipäällikkö Laura Pullinen Porin nuorkauppakamarista.

Ehdokkaina vuonna 2017 olivat Korhosen lisäksi tomaattiviljelijä Sebastian Anttila, Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula, muusikko Jonttu Virta sekä Käviksen toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki.

Positiivisin porilainen on vuosittainen kilpailu, jonka järjestävät yhteistyössä Porin nuorkauppakamari, Radio Pori ja Satakunnan Viikko. Voittaja osallistuu edelleen kilpailuun Suomen positiivisimman tittelistä. Valtakunnallisen kilpailun järjestävät Positiivarit ja Suomen Nuorkauppakamarit ry.

YHTEISTYÖKUMPPANIT_POSITIIVINENPORILAINEN

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset