JCINYT-Aluevaalikokous toi Poriin kaksi uutta senaattoria

Viikonloppuna 8.-10.9.2017 vietettiin pitkään odotettua ja suuniteltua C-aluevaalikokousta nimeltä JCINYT. Kokousviikonloppu aloitettiin Porin Nuorkauppakamarin koejäsenprojektilla ”Tuottavuutta hyvinvointiteknologiasta”, jossa esiintyivät sekä älyliivien isä Akseli Reho että biohakkeri Teemu Arina.

Klo 16:00 perjantaina kokoustoimisto aukesi ja kokousviikonloppu alkoi. Ilmassa leijaili soljuva puheensorina, iloinen meininki ja verkostojen kirjo. Kokous käsitti paljon erilaisia koulutuksia, keynoteja ja ohjelmaa. Lauantaina vietettiin GA:ta, eli aluevaalikokousta, onnittelut valituille.

Lauantai-iltana klo 19:00 alkoi Porin Energian Iltagaala, jossa Porin Nuorkauppakamarin Turo Vihermaa ja Juha Mäkinen saivat senaattorin arvot. Turo Vihermaa #76235 ja Juha Mäkinen #76232. Kokous meni aivan loistavasti ja ihmiset viihtyivät sekä totesivat, että Pori on tosiaan parasta paikan päällä.

Mikkiä pitelevä uusi senaattori Turo Vihermaa pitää puhetta ja vasemmalla ihmettelee Juha Mäkinen, tuore senaattori

Mikkiä pitelevä uusi senaattori Turo Vihermaa pitää puhetta ja vasemmalla ihmettelee Juha Mäkinen, tuore senaattori

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset