Satakunnan yhteinen yrityskiihdyttämö ALL IN kansalliseen finaaliin

Satakuntalaisten opiskelijoiden yhteinen ALL IN -yrityskiihdyttämö on valittu Suomen Nuorkauppakamareiden Tuottava Idea -kilpailun Länsi- ja Keski-Suomen alueen (alue C:n) yhteiskuntasarjan voittajaksi. Palkinto jaettiin Valkeakoskella järjestetyssä tilaisuudessa 7.6. Voiton myötä muissakin kilpailuissa mainetta niittänyt yrittäjyyden edistämishanke etenee kilpailun kansalliseen finaaliin.

ALL IN on Satakunnan ammatillisen toisen asteen ja korkea-asteen oppilaitosten yhteinen yrittäjyysekosysteemi, jossa varmistetaan yrittäjyyspolun jatkuvuus peruskoulusta ja lukiosta ammattioppilaitoksiin ja korkeakouluihin. Yhteisen yrityskiihdyttämön tavoitteena on yrittäjyysopintojen parhaiden menetelmien jakaminen, laadun parantaminen ja ammattimainen toteutus. ALL IN on ainutlaatuisella tavalla yhdistänyt opiskelijoita ja mentoreita sekä eri organisaatioiden välistä yhteistyötä kaikille tärkeiden tavoitteiden toteuttamisessa. Yhteisessä yrityskiihdyttämössä on pääkoordinaattori SAMKin lisäksi neljä oppilaitosta: toisen asteen ammatilliset oppilaitokset Sataedu ja WinNova, Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö sekä Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak).

Tuottava Idea-kilpailun tavoitteena on vuodesta 1977 ollut edistää yrittäjyyden arvostusta ja osoittaa mikä osuus ja merkitys innovaatioilla on talouselämämme terveessä kasvussa sekä elintasomme positiivisessa kehityksessä.

Yhteiskunnallisen sarjan aiempia voittajia ovat muun muassa Tampereen matalalattiabussit sekä Yleinen työttömyyskassa YTK.

Lisätietoja

Olli Annala
Projektipäällikkö, Tuottava Idea
Porin Nuorkauppakamari ry
olli.annala@taitohankinta.fi / 044 373 0649

Julkaistu kohteessa Kamariuutiset