Porin Nuorkauppakamarin projektit

Nuorkauppakamarien toimintaan kuuluvat tiiviisti erilaiset yhteiskunnalliset projektit. Projektien tarkoituksena on kehittää jäsenten projektinhallintakykyjä, sekä tuottaa selkeää hyötyä yhteiskunnalle. Projekteista ja yhteistyötoiminnasta saat lisätietoa Juho Poskiparralta (COM), com(a)jcpori.fi.

fb_coverpohja_projektit-01

Porin Nuorkauppakamarin (PNKK) vuoden 2016 aikana järjestämiä projekteja:

Satarekry -messut
Vuosittain helmikuussa järjestettävät rekrymessut, joiden tarkoituksena on saattaa yhteen alueen työ- ja opiskelupaikan hakijat sekä työnantajat ja koulutuksen järjestäjät.

Positiivisin porilainen
Positiivisin porilainen on haussa jälleen vuonna 2017. Hän on elämänmyönteinen henkilö, jonka olemus henkii ylpeyttä myös juuristaan. Kilpailun järjestävät Porin Nuorkauppakamarin kanssa yhteistyössä Radio Pori ja Satakunnan Viikko. Positiivisimmaksi porilaiseksi valittu henkilö kilpailee positiivisimman suomalaisen tittelistä.

Joulupuu-projekti
Joulupuu-keräys on hyväntekeväisyysprojekti, jonka avulla tuodaan jouluiloa ja lahjoja lapsille, jotka muuten uhkaisivat jäädä ilman lahjoja. Porin Nuorkauppakamari toteuttaa Joulupuu-keräyksen Porin, Ulvilan, Noormarkun, Luvian, Nakkilan ja Merikarvian alueilla.

Porilainen Maineteko
Palkinto annetaan vuosittain henkilölle, yritykselle tai yhteisölle, joka on luonut positiivista vaikutusta Porin alueella.

Koejäsenprojekti
Porin Nuorkauppakamarissa jo koejäsenet pääsevät heti mukaan projektitoimintaan. Koejäsenet saavat yhdessä suunnitella ja toteuttaa haluamansa projektin annettujen ohjeiden puitteissa.

 

Suomen Nuorkauppakamarit  koordinoi kansallisia projekteja, joissa myös Pori on mukana.

Debatin SM-kilpailut
Debatin SM-kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n lanseeraama, vuosittain toistuva viihteellinen väittelytilaisuus.

Tuottava Idea
Kilpailun tavoitteena on nostaa esille uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä talouden elinvoimaisuudelle. Idean tulee olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla tuottavassa käytössä. Sopivan ehdokkaan löytyessä Porin Nuorkauppakamari laittaa ehdokkaansa liikkeelle. Kilpailuaika tarkentuu myöhemmin.

Vuoden Nuori Menestyjä
Vuoden nuori menestyjä on vuosittain järjestettävä kansainvälinen kilpailu, jossa etsitään 18-40-v henkilöä, joka on saavuttanut jotain yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa hyödyttävää omalla toiminnallaan. Kilpailun tarkoituksena on nostaa suomalaista osaamista esiin maailmalla. Kilpailussa on kymmenen kategoriaa.

Vuoden Nuori Johtaja
Vuoden nuori johtaja on vuosittain järjestettävä kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esiin taitavia alle 40-vuotiaita johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Mikäli sopiva ehdokas löytyy, niin Porin nuorkauppakamari laittaa ehdokkaansa liikkeelle.

Intohimona Itämeri
Projektin tarkoituksena on saada aikaan sitoumuksia, joilla tähdätään Itämeren tilan parantamiseen.

Yhteistyökumppanit: