Tervetuloa Satarekry-messuille!

Porin suurimmat rekrymessut 23.1.2019 Kauppakeskus Puuvillassa. Järjestäjä Porin Nuorkauppakamari.

Kymmenennet SataRekry-messut ovat suuremmat kuin koskaan

SataRekry-messut on loistava tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Yritykset tarjoavat useita erilaisia kesätyöpaikkoja, mahdollisuuksia suorittaa opinnäytetyö tai löytää jatko-opiskelupaikka. Messujen tavoitteena on lisätä tietoutta Satakunnasta positiivisena työmarkkina-alueena, sijoittautumispaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena.

Messujen kävijäkohderyhmänä ovat opintojensa eri vaiheessa olevat nuoret ja vanhemmat työnhakijat, sekä opiskelijat jotka kaipaavat tietoa alueensa opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista ja muutenkin Satakunnan yritysmaailmasta. Messuilla on monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta ja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Tervetuloa messuille!

SataRekry-messut yleisesti:

SataRekry-messut on vuotuinen Porin Nuorkauppakamarin järjestämä ura- ja rekrytointitapahtuma Satakunnan alueen opiskelijoille sekä työnhakijoille. Messut järjestetään aina tammi-helmikuussa ja messut keräävät yhteen Satakunnan alueella yritykset ja työnhakijat sekä opiskelijat että opiskelijoiksi haluavat.

SataRekry-messut on erinomainen tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Yritykset tarjoavat erilaisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuksia suorittaa opinnäytetyö tai löytää jatko-opiskelupaikka. Messujen tavoitteena on lisätä tietoutta Satakunnasta positiivisena työmarkkina-alueena, sijoittautumispaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena. #MuPoriOTäynMahdollisuuksii

Messujen kävijäkohderyhmänä ovat opintojensa eri vaiheessa olevat nuoret ja vanhemmat työnhakijat, sekä opiskelijat tai tulevat opiskelijat, jotka kaipaavat tietoa alueensa opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista ja muutenkin Satakunnan yritysmaailmasta. Vuosittain messut palvelee noin 5000 kävijää ja yli 20 näytteilleasettajaa.

Messuilla on monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta ja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Messujen menestyksen salana piilee myös satakuntalaisten yritysten ja organisaatioiden työvoiman sekä opiskelijoiden hankkimisen helpottaminen; messut järjestetään, jotta jokainen löytää etsimänsä!

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan messuille näytteilleasettajaksi, ota yhteyttä: info(a)satarekry.fi

Seuraa SataRekryä Facebookissa ja Twitterissä sekä Instagramissa.

 

satarekry_2017_headeri-01

SataRekry 2017 konseptoitui somen hyödyntämiseen työssä ja työnhaussa

Vuonna 2017 messut järjestettiin torstaina 26.1. Puuvillan ostoskeskuksen keskusaukiolla. Projektipäällikkönä toimi Porin Nuorkauppakamarin tiedottaja Satu Koivisto. Kävijöitä oli totuttuun tapaan tasaisesti pitkin messupäivää ja Kauppakeskus Puuvilla messu-alueena palvelu paremmin kuin hyvin!

Messujen aikana kauppakeskuksen päälavalla kuultiin näytteilleasettajien lyhyitä puheenvuoroja, joissa heidän oli mahdollisuus kertoa yrityksestään ja pitää yllä hyvää yritysprofiiliaan. Myös pidempiä puheenvuoroja kuultiin: Jani Wahlman, markkinointipäällikkö kertoi itsensä brändäämisestä työnhaussa sekä siitä miten monipuolisuus auttaa työuralla etenemisessä. Kuulimme myös Janin nosteessa olevasta blogista sisäpiiritietoa, käykäähän kurkkaamassa Janin blogi Kahville.co.

Lisäksi Minna Nurmi, hyvinvointialan yrittäjä kertoi miten hän on päätynyt yrittäjäksi;  mikä oli se hetki, kun Minna tajusi, että yrittäjyys oli hänelle oikea ratkaisu. Minna on luonut oman imperiuminsa tukemaan ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutustu Minnaan, hänen yritykseensä ja löydä keinot kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin TahtotilaWellness.

Kirsikkana kakun päällä mediassakin huomiota saanut Ässien uusi Eeva Perttula kertoi, miltä tuntuu olla tuomassa uutta draivia ja naisenergiaa seuraan. Eeva Perttulan rekrytoinnin suorittanut yrityskin oli paikalla ja totesin Eevan olevan juuri se tyyppi, jota haettiin! Tutustu energisen Eevan Ässä-tarinaan Ässien uusi toimitusjohtaja- Eeva Perttula.

Paikkansa vakiinnuttanut ja erittäin suosittu CV-klinikka ohjeisti HR-asiantuntijoiden avulla työnhakijoita miten saada työhaastattelu-kutsu ansioluettelon avulla; mitkä ovat ne asiat, joita rekrytoiva yritys katsoo. CV-klinikka on suosittu ja palautettakin kuului perästä; huhujen mukaan jo samalla viikolla työnhakijoille tippui kutsuja työhaastatteluihin!

 

SataRekry 2018- vuosikymmen takana ja useampi edessä!

Vuonna 2018 messut järjestetään tammikuussa 2018 isompana kuin koskaan. Tule siis katsomaan mitä me ja näytteilleasettajat keksimme vuonna 2018!