Verkostoitumista ja ystäviä

Nuorkauppakamaritoiminnassa yksi hauskimmista asioista on verkostoituminen ja uusien ystävien saaminen.

fb_coverpohja_verkostoituminen-01

Vuoden aikana järjestetään runsaasti erilaisia kokouksia ja tapahtumia, joissa pääsee verkostoitumaan ja myös rentoutumaan. PNKK:n virallisia kokouksia ovat vuosikokous ja vaalikokous. Nuorkauppakamarialue C, johon PNKK kuuluu, järjestää puolestaan aluevuosi- ja aluevaalikokoukset. Kansallisesti taas järjestetään SNKK:n vuosi- ja vaalikokous. Ja kun edelleen mennään Suomen rajojen ulkopuolelle, löytyvät sieltä mm. Euroopanlaajuinen Eurooppa-kokous sekä kaikkien nuorkauppakamarien maailmankokous.

Porin Nuorkauppakamari järjestää joka kuukausi myös kuukausitapahtuman, jossa suunnataan tutustumaan paikalliseen elinkeinoelämään tai rentoudutaan esimerkiksi liikunnan parissa.

Joka kuukauden toisena perjantaina järjestetään vapaamuotoinen After Work Ravintola Kirjakaupassa. After Workissa vietetään iltaa rennossa hengessä. Tapahtuma on oiva tilaisuus tulla tutustumaan Nuorkauppakamaritoimintaan lähemmin.

Lisäksi uutuutena käymme kamarilounaalla joka kuukauden ensimmäinen maanantai. Paikka vaihtelee joka kuukausi, mutta infoamme sijainnista kamarilaisia.

IMGP7171

Herkuttelevat JC:t on kamarin sisäinen rento koko perheen kesätapahtuma, jossa herkutellaan ja rentoudutaan koko perheen voimin kunkin vuoden maailmankokousmaan perinteiden mukaisesti.

Yhdistyksen toiminnasta ja kamaritapahtumista lisätietoa antaa LOM, lom(a)jcpori.fi.