Tule mukaan aktiiviseen joukkoomme!

Kiinnostavatko sinua mm. itsesi kehittäminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, johtajuus, upeat verkostot, iloiset ihmiset ja hauskat tapahtumat – niin Porissa, Suomessa kuin maailmallakin? Olet oikeassa paikassa!

Nuorkauppakamaritoiminta on kaikkea tätä ja paljon muutakin! Jäseneksi voit hakea, mikäli olet toiminnastamme kiinnostunut 18–40-vuotias. Voit tutustua nuorkauppakamarien jäseniin täällä.

Kuva: http://customersrock.wordpress.com

Kuva: http://customersrock.wordpress.com

Käytännössä kamarin jäseneksi liittyminen etenee seuraavasti:

  1. Ilmoita kiinnostuksestasi jäsenyyttä kohtaan ja tapaa Porin Nuorkauppakamarin hallituksen edustaja.
  2. Tule mukaan katsomaan, millaista toimintaa meillä on käytännössä.
  3. Täytä jäsenhakemuslomake.
  4. Suorita koejäsenyyden aloittava START-koulutus ja toteuta muiden koejäsenten kanssa koejäsenprojekti.
  5. Suorita myös muutama pienempi koejäsenvelvoite. Ota kamaritoiminnasta kaikki irti jo ensimetreillä ja lähde mukaan erilaisiin projekteihin.
  6. Tule valituksi PNKK:n jäseneksi ja iloitse vuosittain monipuolisesta tapahtumatarjonnasta, koulutuksesta ja takuuhyvästä seurasta!

Hallitusuralle?

Koe- ja rivijäsenyyden sekä erilaisissa projekteissa toimimisen lisäksi voit pyrkiä myös PNKK:n hallituksen virkaan. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa sen jälkeen aikamoisen urapolun, sillä seuraavaksi voit pyrkiä alueen luottamustehtäviin, sitten kansallisiin virkoihin, ja lopulta kansainvälisiin pesteihin. Esimerkiksi Porin Nuorkauppakamarin riveissä senaattorin arvonimen saaneena on entinen nuorkauppakamarien maailman presidentti.

Kiinnostuitko tai onko sinulla mielessäsi kysymyksiä? Ota yhteys valmistautuvaan puheenjohtajaamme: dp(a)jcpori.fi.