Porin Nuorkauppakamari viestii pääsääntöisesti ajankohtaisista asioista Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja verkkosivuillaan. Yhdistyksen tiedottajalta saa painolaatuisia kuvia, käytettäväksi Nuorkauppakamaritoiminnasta kertoviin juttuihin.

lio(a)jcpori.fi

Jayceri-jäsenlehti

Porin Nuorkauppakamarin Jayceri on yhdistyksen virallinen jäsenlehti, joka toimii ulkoisen ja sisäisen viestinnän välineenä. Se raportoi kamarin menneistä projekteista sekä tulevista kuvioista, esittelee kamarin jäsenistöä ja kertoo muista kamariarvojen mukaisista asioista.
Jayceri on kaikkien luettavissa Issuu-palvelusta. Lehdestä julkaistaan neljä numeroa vuodessa. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus ostaa näkyvyyttä lehdessä. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä lio(a)jcpori.fi.
 
  

Jäsenistö

Porin Nuorkauppakamarin jäsenistöstä noin kolmannes työskentelee johtavassa asemassa ja neljännes on yrittäjiä (vuoden 2012 tietojen mukaan). Haluaisitko tuoda tälle kehittymishaluiselle ja laatutietoiselle joukolle viestin esimerkiksi jostakin tuotteesta tai palvelusta? Mikäli kiinnostuit ilmoittamisesta ota yhteyttä lio(a)jcpori.fi
Lisäksi julkaisemme vähintään kerran kuussa jäsenviestin sähköpostin välityksellä.

Kaikkiin kysymyksiisi julkaisujen ja viestinnän tiimoilta vastaa kamarin tiedottaja: lio(at)jcpori.fi

pnkk-jäsenjakauma